• Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

« ŤI-CHUA-KCHUAI
JEMNĚ SEKANÉ MASO – MO »

CHUA

Říjen 22nd, 2012 | Autor: admin

Plátky o síle asi 5 mm, velké 3 x 3 cm. Používáme při krájení některých zelenin, ryb nebo např. Calgary, sepie apod.

Kategorie Krájení surovin | Tagy: CHUA

Zanechat komentář

Odpověď na komentář zrušíte zde.

Rubriky
  • Krájení surovin
  • Moučníky
  • Nezařazené
  • Ostatní pokrmy z masa
  • Pokrmy z drůbeže
  • Pokrmy z ryb
  • Polévky
  • Rýže a vaječná jídla
  • Saláty
  • Studené předkrmy a omáčky
  • Suroviny
  • Tepelné zpracování surovin
  • Zeleninové pokrmy
Nejnovější recepty
  • Míchej a smaž aneb k čemu je dobrá wok pánev
  • Čínská kuchyně na zahradním grilu
  • HOLOUBÁTKO PĚTI VŮNÍ
  • DIVOKÁ KACHNA S JABLKY
  • ZAJEČÍ HŘBET S RAJČATY
  • ZAJÍC S TŘEŠNĚMI
  • SEKANÝ ZAJÍC V ČERVENÉM ZELÍ
  • SRNČÍ KÝTA PO PEKINGSKU
  • KULIČKY ZE SRNČÍHO MASA S BAMBUSOVÝMI VÝHONKY
  • SRNČÍ PLEC SE SALÁTOVOU OKURKOU

Contact Us | Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement
Copyright © 2012 Čínská kuchyně. All Rights Reserved.

Design: Free Wordpress Themes | Powered By MAC Cosmetics Outlet Vs Online | About Xanax And Pregnancy | Cloud Computing PPT