KUŘE V TĚSTÍČKU
1 vykostěné kuře, olej na smažení, 100 g čínského zelí, jamajský pepř, sůl, 2 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžička škrobu a trochu vody
Oprané a vykostěné kuře nakrájíme na větší kostky, mírně osolíme a obalíme v těstíčku, které jsme připravili ze 2 vajec, 2 lžic hladké mouky, 1 lžičky škrobu a nepatrně vody. Obalené kostky kuřete smažíme v rozpáleném tuku do zlatova. Při smažení dbáme na to, aby kousky masa zůstaly od sebe oddělené. Pak vybereme maso sítem, necháme odkapat a úhledně upravíme na míse. Ozdobíme jemně krájenými nudličkami čínského zelí, které jsme předem promíchali se špetkou soli.
Ke kuřeti podáváme na malých miskách směs drceného jamajského pepře se solí, do které se jednotlivé kousky kuřete namáčejí.