SEKANÝ ZAJÍC V ČERVENÉM ZELÍ
200 g vepřového masa, 2 zaječí plecka, 2 cibule, 1 vejce, 3 lžíce sádla, 200 g červeného zelí, 1 lžíce vína šoa-sing, 1 lžíce cukru a 1 lžíce octa, půl lžičky wei-su, 1 lžíce máčeného škrobu, 30 g máčených černých hub, sůl, jamajský pepř
Prorostlé vepřové maso a zvěřinu ze 2 zaječích plecek nasekáme společně s cibulí způsobem MO. Ochutíme solí, pepřem, strouhaným zázvorem a wei-su. Přidáme celé vajíčko, lžíci škrobu a vše důkladně promícháme. Z hmoty pak tvarujeme malé placičky, které smažíme v horkém tuku. Scedíme a necháme odkapat.
V pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme tenké plátky cibule, přidáme na kostky krájené červené zelí a krátce orestujeme. Přidáme vývar a ochutíme vínem, cukrem, solí, čínským octem, špetkou jamajského pepře a wei-su. Přidáme na drobné kousky krájené černé houby a připravené placičky. Zahustíme máčeným škrobem a podusíme.