HOVĚZÍ MASO S KARI KOŘENÍM
400 g svíčkové, 1 lžíce máčeného škrobu, 1 bílek, půl lžičky soli, 3 lžíce sádla, 1 cibule, 1 menší pórek, stroužek česneku, 1 lžička kari koření, 3 lžíce vývaru, 1 lžíce vína šao-sing, půl lžičky wei-su, sůl a 1 lžička máčeného škrobu na zahuštění
Tenké nudličky ze svíčkové promícháme se solí, škrobem a bílkem. V rozpáleném omastku maso rychle mícháme a po chvilce restování přidáme nudličky cibule a pórku. Krátce na prudkém ohni osmahneme, přidáme kari koření, rozetřený česnek a zalijeme vývarem. Ochutíme vínem, solí, wei-su a zahustíme promíchaným máčeným škrobem. Na mírném ohni dohotovíme a na zahřáté míse podáváme.